schol

Schol

- MSC keurmerk: duurzaam!

- Gevangen met Trawlnetten

- Zeer goede kwaliteit

‘The Sea & We’ schol wordt gevangen in de Nederlandse wateren van de Noordzee. Dit gebeurt met kotters die gebruik maken van de trawlnetten methode. Wij zijn trots op onze samenwerking met de Nederlandse vissersfamilie die onze passie deelt voor deze heerlijke schol.

Onze vissers vangen alleen de beste vis en doen dit op een zo duurzaam mogelijke manier. Bij de vangst wordt gebruik gemaakt van zwevende netten, waardoor de zeebodem tijdens de vangst onbeschadigd blijft.  Ook hebben de netten een ruime maaswijdte, waaruit jonge vis en onbedoelde bijvangst al in zee kan ontsnappen

Mede hierdoor is ‘The Sea & We’ schol MSC gecertificeerd. Dit betekent dat onze scholvangst rekening houdt met instandhouding van de vispopulatie, het minimaliseren van de impact op het milieu en lokale, nationale en internationale regelgeving en standaarden. Een duurzame keuze dus!

Met ‘The Sea & We’ schol kies je voor een duurzame, MSC-gecertificeerde vis van goede kwaliteit. En bovendien heel erg lekker! Probeer ‘The Sea & We’ schol nu in de volgende varianten:

 

Schol-Filet-MSC-1000g