pangasius

Pangasius

- ASC gecertificeerd: duurzaam!

- Verantwoorde kweek

- Volledige transparantie

Pangasius is een zoetwatervis die oorspronkelijk uit Vietnam komt. Tegenwoordig wordt hij gekweekt in vijvers langs de Mekong Delta in Vietnam. Sinds kort is ‘The Sea & We’ pangasius ASC gecertificeerd.

Wat wil die ASC certificering zeggen? ASC pangasius is gekweekt onder milieuvriendelijke en sociaalverantwoorde omstandigheden. De kwekerijen worden zo gebouwd en gerund dat de negatieve impact ervan op werknemers, de omgeving en natuurlijke hulpbronnen zo min mogelijk is. Ook het voer dat gebruikt wordt is duurzaam. Op sociaal gebied wordt bijgedragen aan welvaartsverbetering en de ontwikkeling van de vissersgemeenschap.

Om al deze ASC standaarden te garanderen werken wij met geselecteerde leveranciers die maandelijks gecontroleerd worden. Er is volledige transparantie binnen de keten en dankzij onze eigen kwaliteitscontroles is er ook volledige transparantie over de kwaliteit van de vis en het eindproduct.

Dit alles maakt de The Sea & We pangasius tot een kwaliteitsvolle, duurzame keuze. Probeer hem nu zelf in onderstaande varianten.

  Op 19 november heeft de Keuringsdienst van Waarde een uitzending over water toevoeging in pangasius uitgezonden. In dit document staat meer informatie hierover en waar je op kunt letten bij het kopen van pangasius.
 

Pangasius

Pangasius-loins-ASC-1000g