Witte Tonijn V5 website

Pacifische tonijn


-          MSC gecertificeerd

-          Traditionele visvangst

-          Mooie roze kleur
 
‘The Sea & We’ Pacifische tonijn wordt gevangen in de Pacifische Oceaan rond de Fiji eilanden. De mooie roze kleur van deze Pacifische tonijn onderscheidt hem van andere, dieprode, tonijnsoorten. Het MSC certificaat maakt deze tonijn een bewuste keuze.

De afgelopen jaren hebben de vissers bij Fiji hard gewerkt om hun tonijn MSC gecertificeerd te krijgen. Dankzij hun traditionele vismethode met longlines is er minder bijvangst en worden alleen volgroeide vissen gevangen. De lokale vissersgemeenschap is nauw betrokken bij de vangst en verwerking van de tonijn wat zorgt voor meer werkgelegenheid. Het MSC keurmerk garandeert duurzaamheid en volledige traceerbaarheid. Wil je meer weten over de duurzaamheid van deze MSC tonijn? Bekijk dan eens dit filmpje.

De zachte, milde smaak van deze tonijn maakt hem heel geschikt voor verschillende bereidingswijzen. Deze tonijn komt het beste tot zijn recht als steak op de grill of barbeque. Probeer hem ook eens als onderdeel van een heerlijke sushimaaltijd of in een ovengerecht. Maak nu kennis met deze mooi roze gekleurde tonijn in de volgende varianten:

 

Diepzee tonijn verpakt-rvb 0030