the sea we logo

Over The Sea & We

‘The Sea & We’ is de diepvriesvis-lijn van Anova Seafood. Met ‘The Sea & We’ willen wij onze passie voor mooie en lekkere vis delen. De kernwaarden van ‘The Sea & We lijn’ zijn dan ook: passie voor vis, zowel wild gevangen als kweek, respect voor de vis en de zuivere natuur waarin die vis leeft, premium kwaliteit en optimale smaak.

Dit betekent dat wij voor ‘The Sea & We’ lijn alleen kiezen voor de beste kwaliteit vis die op een zo duurzaam mogelijke manier gevangen of gekweekt is. Samenwerking met gecertificeerde vissers en kwekerijen zorgt er voor dat veel van onze vis is gecertificeerd door bijvoorbeeld MSC, ASC of Naturland.

Met ‘The Sea & We’ diepvriesvis willen wij dan ook mensen bereiken die een passie voor lekker eten, voor lekkere vis, hebben en bovendien een bewuste, duurzame keuze willen maken. Of dit nou de professionele topchef, of de hobbykok is. ‘The Sea & We’ brengt verantwoorde diepvriesverse vis van kwaliteit naar elke keuken.

‘The Sea & We’ lijn van diepvriesvis is in Nederlands exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Kijk hier voor verkooppunten en kijk hier om de producten van ‘The Sea & We’ lijn te ontdekken.