Logo Anova RGB Normal

Anova Seafood

‘The Sea & We’ lijn is een product van Anova Seafood. Anova Seafood is een Europese leverancier van zowel verse als diepvriesvis. Anova is wereldwijd actief en importeert en distribueert een breed assortiment aan vissoorten. Haar hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch maar ook in Vietnam en Indonesië zijn kantoren aanwezig.

Anova Seafood gaat voor duurzaamheid. Haar streven is om van alle vis die ze verkopen, de meest duurzame variant aan te bieden. Met deze duurzaamheidstrategie richt Anova zich op een toekomst waarin duurzame producten steeds belangrijker zullen worden. Door middel van onafhankelijke certificering wordt de duurzaamheid in de kweek of vangst van de vis gewaarborgd.

Met ‘The Sea & We’ diepvriesvis richt Anova zich op de echte visliefhebbers. Daarom selecteren zij voor ‘The Sea & We’ lijn alleen de beste kwaliteit vis die op een zo duurzaam mogelijke manier is gevangen of gekweekt.

Voor Anova ligt de focus niet alleen op het product, maar vooral op de brede samenwerking met de betrokkenen in de keten. Die partners zijn onder andere vissers, lokale gemeenschappen en maatschappelijke organisaties (NGO’s). De afgelopen jaren heeft Anova zich samen met die partners ingespannen om een verschil te maken op diverse gebieden, waaronder ook op sociaal gebied. Zo staan projecten als het Bukoba Trust Fund en het Fishing & Living programma grotendeels in het teken van verbetering van de leefomstandigheden van de vissersgemeenschappen.

Binnen het segment van de diepvriesvis nodigt Anova graag retailers uit om samen te zoeken naar een optimale afstemming van het (private label) assortiment, zowel op gebied van kwaliteit, prijs, duurzaamheid en verscheidenheid aan producten. Ook in verse vis is Anova een gewaardeerde partner van diverse Europese retailers en daagt Anova die retailers graag uit om samen te blijven zoeken naar die vissoorten die de beste bijdrage leveren aan een aantrekkelijk visassortiment voor de consument.